2021-08-27 11:30:05

OBAVIJEST RODITELJIMA I UČENICIMA

Poštovani roditelji, na početku smo nove školske godine, još jedne u kojoj nas, po svemu sudeći, očekuju mnogi izazovi. Vjerujem da ćemo, uz dobru suradnju i jasnu komunikaciju doći do rješenja za svaki problem s kojim ćemo se susresti. Zato je važno da redovito pratite sve obavijesti koje će biti objavljene na web stranici Škole i da kontaktirate učitelje, razrednike, stručnu službu i ravnateljicu kad god naiđete na neki problem.

Svima zajedno neka nam bude sretna nova školska godina.

 

PODJELA UDŽBENIKA

Učenici će  udžbenike dobiti prvog dana nastave. Zato molim da svi učenici prvog dana nastave dođu u školu sa školskim torbama. Također pozivam roditelje učenika mlađeg uzrasta (i sve koji smatraju da njihovo dijete neće moći nositi sve udžbenike) da dočekaju dijete ispred škole po završetku nastave. Raspored održavanja prvog dana nastave, kao i raspored autobusa, bit će objavljen na web stranici Škole i poslan učenicima putem digitalnih kanala koje imaju razrednici.

RADOVI NA UREĐENJU PRIZEMLJA I PRVOG KATA I ORGANIZACIJA NASTAVE U MATIČNOJ ŠKOLI

U tijeku je izvođenje radova na izmjeni elektro instalacija u prizemlju i prvom katu zgrade matične škole. Trajanje radova predviđeno je do kraja listopada. Dok traju radovi, nastava će za učenike od 1. do 4. razreda biti organizirana u poslijepodnevnoj smjeni, a za učenike od 5. do 8. razreda u jutarnjoj smjeni. Za ulaz i izlaz iz škole koristit će se ulaz kroz školsku dvoranu.

 

Sve ostale obavijesti koje su važne za početak školske godine, kao i naputke roditeljima i učenicima o provođenju epidemioloških mjera te organizaciji nastave u OŠ Jurja Dalmatinca Pag,  objavit ćemo na web stranici Škole tijekom idućeg tjedna.

 

Ravnateljica


Osnovna škola Jurja Dalmatinca Pag