2021-07-07 15:32:25

OBAVIJEST RODITELJIMA O NABAVI UDŽBENIKA I DRUGIH OBRAZOVNIH MATERIJALA ZA ŠKOLSKU GODINU 2021./2022.

Poštovani roditelji,

nabava udžbenika i drugih obrazovnih materijala za školsku godinu 2021./2022. vršit će se prema odredbama Zakona o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu,  na način kako slijedi u daljnjem tekstu.

Ukoliko budete imali bilo kakvih nejasnoća, obratite se razrednici/razredniku ili ravnateljici. Putem elektroničke pošte. Adresa elektroničke pošte ravnateljice je: zeljka.zubovic@skole.hr.

 

UDŽBENICI

 

Za nabavu UDŽBENIKA osigurana su sredstva u Državnom proračunu i njih će nabavljati Škola, a učenici će ih dobiti prvog dana nastave. Udžbenici su vlasništvo Škole, a učenici ih koriste u jednoj školskoj godini i neoštećene vraćaju na kraju godine. Učenici će u školskoj godini 2021./2022. dobiti neke nove udžbenike, a neke udžbenike koji su rabljeni u školskoj godini 2019./2020. i 2020./2021.

 

 

DRUGI OBRAZOVNI MATERIJALI (radne bilježnice, zbirke zadataka, nastavni listići, atlasi, mape…)

 

NABAVU DRUGIH OBRAZOVNIH MATERIJALA (radnih bilježnica, zbirki zadataka, nastavnih listića, atlasa, mapa) , vršit će  roditelji samostalno.

Škola će na svojoj web stranici, do 15. srpnja, objaviti popis drugih obrazovnih materijala, kako bi ih roditelji mogli kupiti.

 

 

ISPITNI MATERIJALI

Ispitne materijale će naručivati učitelji na početku nastavne godine.

 

 

 

Ravnateljica


Osnovna škola Jurja Dalmatinca Pag