2021-06-30 21:52:57

Dragi osmaši!

 Na kraju ste etape jednog putovanja koje je, usprkos svim izazovima i teškoćama posebice zadnje dvije godine, bilo lijepo. Čast mi je, u ime vaših učitelja i u svoje osobno, čestitati vam na svim postignućima, kako onim obrazovnim, tako i sportskim i umjetničkim. Posebno želim istaknuti pohvalu na vaše zajedništvo, prijateljstvo i odnos prema drugima, koje kao primjer ostavljate mlađim genaracijama. Njegujte i dalje to što ste u ovih osam godina gradili, ostanite zajedno, budite prijatelji koji su uvijek jedni drugima spremni pomoći. 

            Pred vama je još mnogo izazova koje ćete, sigurna sam, na temeljima znanja koja smo u vas nastojali ugraditi i vrijednosti koje nosite iz vaših obitelji, svladati bez teškoća. Gdje god dođete, budite dobri veleposlanici svoje osnovne škole i svojih obitelji, ne dopustite da bilo što naruši vašu osobnost. Budite ljubazni i velikodušni prema svim ljudima koje susretnete na putu života. Ostanite uvijek veseli, vjerujte u sebe, sanjajte velike snove i ostvarite ih!

            Posebne čestitke upućujem učenicima generacije, Angeli Vučić i Brunu Škodi, koji su među dobrima bili najbolji te su Odlukom Učiteljskog vijeća posebno pohvaljeni i nagrađeni. Angela i Bruno, ostanite uvijek izvrsni, usredotočeni i ustrajni pa će vam svaki cilj biti dostižan.

 

Ravnateljica

 

 

A sada među dobrima, najbolji… Vrijeme je da proglasimo učenika generacije, a o tome  koliko je ova generacija dobra, govori i činjenica da su dva učenika postigla jednak broj bodova i proglašena su učenicima generacije…

Pa, krenimo redom.

Posveta učiteljice Hrvatskog jezika Sanje Rumora:

Angela,

Biti izvrstan u onome što radiš veliko je postignuće i izazov. Biti izvrstan u znanju, prepoznati značaj i ljepotu napisane misli i izrečena osjećaja, izvanredan je dar koji uspješno njeguj i dalje dok koračaš "srebrnom cestom" života.

 

 

Posveta učiteljice Hrvatskog jezika Antonije Škoda:

Dragi Bruno, mudar, samozatajan, usredotočen i ustrajan! U tebi gori duh pobjednika i svaki ti je cilj dostižan.

 


Osnovna škola Jurja Dalmatinca Pag