2021-04-22 22:48:17

ORGANIZACIJA NASTAVE OD 26.04. 2021. GODINE

ORGANIZACIJA NASTAVE OD 26.04. 2021. GODINE

Zbog pogoršane epidemiološke situacije, nastava će se za učenike od  1. do 4. razreda u matičnoj školi održavati po modelu C (na daljinu), za učenike od 5. do 8. razreda po modelu C (na daljinu), a za učenike područnih škola i učenike posebnog razrednog odjela po modelu A (u školi). Takva organizacija vrijedi  od 26. travnja 2021. godine.

UČENICI OD 1. DO 4. RAZREDA U MATIČNOJ ŠKOLI

Način održavanja nastave roditelji će dogovoriti s razrednom učiteljicom i predmetnim učiteljima putem grupa (Viber, WhatsApp) koje su formirane za potrebe održavanja nastave na daljinu.

Roditelji koji nemaju mogućnost ostaviti dijete pod nadzorom kod kuće, mogu ga dovesti u školu od 8.00 sati, gdje će biti organiziran program produženog boravka. Molim roditelje koji će dovesti dijete u produženi boravak da me do večeras do 20.00 sati o tome obavijeste porukom elektroničke pošte na adresu zeljka.zubovic@skole.hr. Za dolazak učenika u produženi boravak neće biti organiziran prijevoz.

Roditelji čija su djeca razvila simptome zaraze izazvane korona virusom, neka se obrate obiteljskom liječniku. Isto neka učine i ostali roditelji u slučaju da dijete razvije simptome zaraze.

UČENICI OD 1. DO 4. RAZREDA U PODRUČNIM ŠKOLAMA I U POSEBNOM RAZREDNOM ODJELU

Nastava za učenike od 1. do 4. razreda područnim školama i u posebnom razrednom odjelu, organizirat će se prema redovnom rasporedu u školi.

Molim roditelje i učenike da se, kao i do sada, pridržavaju svih postavljenih epidemioloških mjera. Posebno podsjećam na obvezu mjerenja tjelesne temperature prije dolaska u školu te da u slučaju povišene temperature ili saznanja da je učenik/učenica bio/bila u kontaktu sa zaraženom osobom, dijete ostane doma.

UČENICI OD 5. DO 8. RAZREDA

NAČIN ODRŽAVANJA NASTAVE

Učenici od 5. do 8. razreda nastavu će pratiti u virtualnim razredima u Teams-u, prema redovnom rasporedu u realnom vremenu (učenici moraju od 8.00 sati svakoga dana biti u virtualnom razredu, u virtualnim kanalima onih predmeta koje imaju toga dana po rasporedu). Nastavni sat u virtualnim razredima traje 45 minuta.

RASPORED SATI

 Nastava će se u tjednu od 26. do 30. travnja 2021. godine održavati prema rasporedu tjedna B.

DRUŽENJE UČENIKA U SLOBODNO VRIJEME

Pozivam sve učenike da se u slobodno vrijeme ponašaju odgovorno i da kontakte svedu na minimum, a roditelje da ih u takvom odgovornom ponašanju potiču.

 

Ravnateljica

 


Osnovna škola Jurja Dalmatinca Pag