2021-03-25 19:13:51

ORGANIZACIJA NASTAVE OD 29.03. 2021. GODINE

Prema preporuci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, Županijskog stožera civilne zaštite i osnivača Škole - Zadarske županije, nastava će se za učenike od  1. do 4. razreda održavati po modelu A (u školi), a za učenike od 5. do 8. razreda po modelu C (na daljinu). Takva organizacija vrijedi  od 29. ožujka do 1. travnja 2021. godine.

 

UČENICI OD 1. DO 4. RAZREDA

Nastava, raspored autobusa za učenike putnike, program produženog boravka za učenike u Matičnoj školi i marenda za učenike u Matičnoj školi bit će organizirana prema redovnom rasporedu.

 

UČENICI OD 5. DO 8. RAZREDA

NAČIN ODRŽAVANJA NASTAVE

Učenici od 5. do 8. razreda nastavu će pratiti u virtualnim razredima u Teams-u, prema redovnom rasporedu u realnom vremenu (učenici moraju od 8.00 sati svakoga dana biti u virtualnom razredu, u virtualnim kanalima onih predmeta koje imaju toga dana po rasporedu). Nastavni sat u virtualnim razredima traje 45 minuta.

RASPORED SATI

 Nastava će se u tjednu od 29. ožujka do 1. travnja održavati prema rasporedu tjedna A.

 

PROLJETNI ODMOR  ZA SVE UČENIKE

Drugog travnja počinje proljetni odmor učenika i traje do 9. travnja. Nastava nakon proljetnog odmora počinje u ponedjeljak 12. travnja 2021. godine. Učenici, učitelji i roditelji će o načinu održavanja nastave biti obavješteni na vrijeme.

 

DRUŽENJE UČENIKA U SLOBODNO VRIJEME

Pozivam sve učenike da se u slobodno vrijeme ponašaju odgovorno i da kontakte svedu na minimum, a roditelje da ih u takvom odgovornom ponašanju potiču.

 

Ravnateljica


Osnovna škola Jurja Dalmatinca Pag