preskoči na sadržaj
Osnovna Škola Jurja Dalmatinca Pag

ORGANIZACIJA NASTAVE OD 26.04. 2021. GODINE

ORGANIZACIJA NASTAVE OD 26.04. 2021. GODINE

Zbog pogoršane epidemiološke situacije, nastava će se za učenike od  1. do 4. razreda u matičnoj školi održavati po modelu C (na daljinu), za učenike od 5. do 8. razreda po modelu C (na daljinu), a za učenike područnih škola i učenike posebnog razrednog odjela po modelu A (u školi). Takva organizacija vrijedi  od 26. travnja 2021. godine.

UČENICI OD 1. DO 4. RAZREDA U MATIČNOJ ŠKOLI

Način održavanja nastave roditelji će dogovoriti s razrednom učiteljicom i predmetnim učiteljima putem grupa (Viber, WhatsApp) koje su formirane za potrebe održavanja nastave na daljinu.

Roditelji koji nemaju mogućnost ostaviti dijete pod nadzorom kod kuće, mogu ga dovesti u školu od 8.00 sati, gdje će biti organiziran program produženog boravka. Molim roditelje koji će dovesti dijete u produženi boravak da me do večeras do 20.00 sati o tome obavijeste porukom elektroničke pošte na adresu zeljka.zubovic@skole.hr. Za dolazak učenika u produženi boravak neće biti organiziran prijevoz.

Roditelji čija su djeca razvila simptome zaraze izazvane korona virusom, neka se obrate obiteljskom liječniku. Isto neka učine i ostali roditelji u slučaju da dijete razvije simptome zaraze.

UČENICI OD 1. DO 4. RAZREDA U PODRUČNIM ŠKOLAMA I U POSEBNOM RAZREDNOM ODJELU

Nastava za učenike od 1. do 4. razreda područnim školama i u posebnom razrednom odjelu, organizirat će se prema redovnom rasporedu u školi.

Molim roditelje i učenike da se, kao i do sada, pridržavaju svih postavljenih epidemioloških mjera. Posebno podsjećam na obvezu mjerenja tjelesne temperature prije dolaska u školu te da u slučaju povišene temperature ili saznanja da je učenik/učenica bio/bila u kontaktu sa zaraženom osobom, dijete ostane doma.

UČENICI OD 5. DO 8. RAZREDA

NAČIN ODRŽAVANJA NASTAVE

Učenici od 5. do 8. razreda nastavu će pratiti u virtualnim razredima u Teams-u, prema redovnom rasporedu u realnom vremenu (učenici moraju od 8.00 sati svakoga dana biti u virtualnom razredu, u virtualnim kanalima onih predmeta koje imaju toga dana po rasporedu). Nastavni sat u virtualnim razredima traje 45 minuta.

RASPORED SATI

 Nastava će se u tjednu od 26. do 30. travnja 2021. godine održavati prema rasporedu tjedna B.

DRUŽENJE UČENIKA U SLOBODNO VRIJEME

Pozivam sve učenike da se u slobodno vrijeme ponašaju odgovorno i da kontakte svedu na minimum, a roditelje da ih u takvom odgovornom ponašanju potiču.

 

Ravnateljica

 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Šime Gligora   datum: 22. 4. 2021.

TOČKA

Točka broj 4.
Školski list Osnovne škole Jurja Dalmatinca Pag


Tražilica

Oglasna ploča

Vremenik

VREMENIK II 2018/2019

Priloženi dokumenti:
vremenik II.pdf


Katalog udžbenika 2014/15

Korisni linkovi
preskoči na navigaciju