preskoči na sadržaj
Osnovna Škola Jurja Dalmatinca Pag

PROVOĐENJE NASTAVE U OŠ JURJA DALMATINCA PAG OD 16. DO 30. STUDENOG 2020. GODINE

Dragi učenici, poštovani roditelji i učitelji, zbog pogoršane epidemiološke situacije na području grada Paga , nastava će se za učenike od 1. do 8. razreda u matičnoj školi, od 16. do 30. studenog 2020. godine, održavati na daljinu.

MATIČNA ŠKOLA

NASTAVA

UČENICI OD 1. DO 8. RAZREDA pohađat će nastavu na daljinu.

Učenici od 1. do 4. razreda će nastavu pohađati prema uputama koje će razredna učiteljica dati roditeljima u virtualnom kanalu koji je dogovorila kao sredstvo komuniciranja. Ukoliko učiteljica procijeni da je gradivo koje se trenutno obrađuje usklađeno s gradivom koje se obrađuje u „Školi na trećem“, dio nastave na daljinu može se provoditi i praćenjem programa „Škole na trećem“. 

Učenici od 5. do 8. razreda nastavu će pratiti u virtualnim razredima u Teams-u, prema redovnom rasporedu u realnom vremenu (učenici moraju od 8.00 sati svakoga dana biti u virtualnom razredu, u virtualnim kanalima onih predmeta koje imaju toga dana po rasporedu). Nastavni sat u virtualnim razredima traje 40 minuta.

PRODUŽENI BORAVAK

Program produženog boravka provodit će se u školi za one učenike koji su u njega uključeni kao i do sada od 7.30 do 13.30 sati. Svi roditelji koji imaju problem sa zbrinjavanjem djece od 1. do 4. razreda neka se jave ravnateljici na broj telefona 023 611 455.

 

PODRUČNE ŠKOLE

Učenici područnih škola pohađat će nastavu u školi. Ukoliko na području pojedine područne škole dođe do pogoršanja epidemiološke situacije, promijenit će se i način provođenja nastave.

 

DRUŽENJE UČENIKA U SLOBODNO VRIJEME

Pozivam sve učenike da se u slobodno vrijeme ponašaju odgovorno i da kontakte svedu na minimum, a roditelje da ih u takvom odgovornom ponašanju potiču.

 

Ravnateljica
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Šime Gligora   datum: 16. 11. 2020.

TOČKA

Točka broj 4.
Školski list Osnovne škole Jurja Dalmatinca Pag


Tražilica

Oglasna ploča

Vremenik

VREMENIK II 2018/2019

Priloženi dokumenti:
vremenik II.pdf


Katalog udžbenika 2014/15

Korisni linkovi
preskoči na navigaciju